Esittelyssä Puhdas+ Athlete Elina Risku

Esittelyssä Puhdas+ Urheilija Elina Risku

Elina Risku, 26-vuotias olympiapikaluistelija ja hyvinvointialan yrittäjä

Lopetin huippu-urheilu urani viime kevääseen, jonka jälkeen olen työskennellyt omassa hyvinvointialan haasteni personal trainerina, ravintovalmentajana sekä luistelutekniikan ohjaajana. Olen Seinäjoelta kotoisin, mutta olen kotiutunut Ouluun tulee vuosi sitten. Ammattiurheilijan harjoittelu tarkkaan ohjelmoitua, joten nyt olen nauttinut ”vapaudesta” liikkua miten milloinkin huvittaa. Olen koittanut itselleni uusia lajeja, mitä en urani varrella ohjata tai toisesta koittaa.

Olen kiito kuulumisestani Puhdas tiimiin, koska olen tutustunut mahtaviin ravintol, mitkä ovat kuuluneet päivittäisiin vuosiin käyttöön jo kaksi, saat sekä viettää aikaa muiden tiimin jäsenten kanssa.

Elinan reipasta menoa voit katsoa kanavissa: Instagram @elinariskutraining Facebook facebook.fi/elinariskutraining Kotisivu: www.elinarisku.fi Elinan kuva: Stoorila / Tanja Lipponen.
Takaisin blogiin